På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

12. mars 2013

KNALLTILBUD PÅ HERLIGE PÅSKELILJER !!!

Nå er vi i vårstemning og om du tror det eller ei, så er det snart påske !!! Så for å hjelpe deg på vei inn i den rette påskestemningen, selger vi påskeblomsten nr 1, nemlig påskelilja på knalltilbud !!! Hos oss får du 1 - 35; Og tar du 3 - 90; Så her er det ingen grunn til nøling :)))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar