På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

19. februar 2013

... Bjørkesurring... :)

En flott kveld med verdens beste forlover og medblomsterdekoratør :) Jeg er så heldig å kunne dele blomsterforberedelser til bryllupet vårt med min beste venninne , forlover og blomsterdekoratør. Og det blir det selvfølgelig fort en koselig jentekveld ut av.
Så vi skravla i vei og surra bjørkegreiner til mangt og mye:))) Så nå er "skjellettene" til dekorasjonene klare. Gleder meg til å ta finishen og se hvordan resultatet blir. Og takk til Marita for super hjelp hittil!!!

2 kommentarer:

  1. Koselig å se Marita:)! Dette ser veldig spennende ut altså! Trykket på bildet slik at jeg fikk sett det i stort format og det her blir veldig bra:)! Legger du ut litt bilder av pynten fra bryllupet:)? Det hadde vært gøy og sett:)! Klem fra Iren :O)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg skal prøve å få tatt bilder av det meste og legge det ut etterhvert :)

      Slett