På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

23. mai 2012

Frodighet ...


Like deilig hvert eneste år, er det å se at det spirer og gror i blomsterbedet ved hytta.
Nå står pinseliljene i knopp og de er neste blomst ut sammen med liljekonvallen. Det blir en duftorgie uten like...  mmmm... :)


Her er dufttazetten som jeg planta etter påsken i fjor. De er verdt å ta vare på, blomstrer som bare fy og dufter himmelsk !


1 kommentar:

  1. Nina-Jeanette23 mai, 2012

    Var innom dere forrige uke og kjøpte en blomst...må si det var mye lekkert i butikken nå :) Jeg kommer innom en annen gang...har akkurat flyttet FRA Vestfossen, men kan få med meg litt her inne :)

    SvarSlett