På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

26. mars 2012

Drømmedag på Holtefjell...

...Nærmere bestemt på Grågalten :)
Dagfinn hadde sin årlige happening der på søndag og bedre forhold har vi vel aldri hatt der oppe !
Ihvertfall hvis vi snakker om været.... Og det gjør vi endel når vi snakker om Grågalten. For vi har nå hatt konsert der 10 år på rad ( tror vi..litt ute av tellinga :) og dette er en værutsatt plass, ofte med en ganske så sur vind !
Men iår, fikk vi lønn for alle de gangene vi har vært der med vind, snøstorm, sur bålrøyk midt i fjeset, 15 cm nysnø i løypene o.l. For idag var en KNALLDAG !!! Og alle som ikke var der idag, gikk virkelig glipp av en helt magisk opplevelse!
Det var vi skjønt enige om alle 10 som tok turen :)

Dette er jo ikke den konsertplassen vi forventer horder av folk,( grunnet 2 timers gange i oppoverbakke ? ), men Dagfinns spirit er genial sånn : Konsert blir det uansett vær, eller om det kommer 1 eller 100 ! Jeg er ganske stolt av ham som har den holdningen og gjennomfører med stil hver eneste gang.
Og stemningen på skaukonsertene er alltid så bra, trivelige folk som deler naturgleden og som tåler en liten utfordring i hverdagen.


" Multimediashow" med mye humor og latter får vi også servert :)


Og Dagfinn gir alt !


Og vi storkoser oss :)


 Skiforholda må vi vel innrømme var for de ALLER mest entusiastiske :))))

Takk for en herlig dag !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar