På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

27. februar 2012

Dagfinn på taket ...

... av siloen på den gamle fabrikken  i Vestfossen.


På freelanceoppdrag for Nrk i forbindelse med den nye dramaserien " Hjem ". En av mange plasser han filmer fra, knallbra utsikt i alle retninger, men ikke noe for sånne som meg med sinnsyk høydeskrekk!


Jeg hadde mer enn nok med å stå på taket av fabrikken og være " sikkerhetsansvarlig "... dvs. holde stigen når han skulle klatre opp og ned :))) Men  Dagfinn er en tøffing og klatrer gjerne høyt i både stiger og trær for et bra bilde / filmsnutt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar