På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

10. januar 2012

Typisk norsk .....

Det må man vel kunne si om sol, søndag og skitur :)
Så til og med som 100% dansk kunne jeg være  " typisk norsk ", men med god hjelp av skifeller, ellers er det ikke sikkert at skituren til deilige Holtefjell hadde gått like greit..


Været var topp og det var humøret også :) Det var rett og slett digg å komme seg ut og få lea på kroppen etter en måned med knallhard jobbing og mange timer innendørs. Føles litt som å bli født på nytt og det er vanvittig mye krefter og inspirasjon og hente ute i naturen. Så takk Gud for det :)))


Når vi er på tur, så er det å stoppe og slå leir en stund VELDIG viktig !!!
Vi har alltid med oss mat og reinskinna våre, for da er det bare å finne den perfekte plassen og ordne oss et bål og kooooose oss. Det blir nesten ikke bedre enn det !


Og når månen stiger opp over åsen i blåtimen og lyser for oss når vi går ned i mørket... ja da er livet PERFEKT !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar