På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

24. januar 2012

Oi,oi,oi .....

For et vilt vær i helga !!!
Men for en helt magisk stemning det ble når "roen" senka seg :)


Stien inn til hytta ligger helt urørt og det er som å gå i en eventyrskog med tung snø som sitter klistra på selv de tynneste greinene.


Og når vi kommer til vårt lille eventyrslott, vårt sted for rekreasjon og tid til ettertanke, da kjennes livet perfekt og vi føler oss som verdens heldigste !
Med lysa tent og fyr i ovnen, når varmen sprer seg og setter seg i vegga, ja da er det bare å slappe helt av å NYTE :)


Det er da jeg tenker, at for oss er det enkle mer enn nok !!! 


Har du også sansen for det enkle livet og naturens mange under, så sjekk ut bloggen til Dagfinn Kolberg : Skaumann  :)

2 kommentarer:

  1. AHhh! for en herlig hytte! Kjenner lukta av hyttevegg og nykokt kaffe gjennom skjermen her..

    SvarSlett