På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

13. november 2011

Kort søvn.... og plutselig kaldt...

I begynnelsen av november fant vi et lite pinnsvin i hagen bak butikken. Stakkars liten hadde gått fra bolet sitt en av de varme dagene og vips, over natta var vi såvidt over frysepunktet. Så det var ei ganske nedkjølt pinnsvinjente jeg tok med hjem.


Jeg ga henne mat og drikke og masse høy i en eske,satte den i vedskjulet ( som har åpning til pinnsvin) og der har hun lagd seg bol og sovna igjen :) Så jeg har stappa esken med ennda mer høy og isolert den med isopor. Og da er det bare å glede seg til våren og håpe på at jeg oppdager når den våkner opp igjen :)))
( Det er hull i esken så den kan gå ut når den vil.... )Og det lille dyret fikk spalteplass også.... :)Så da ønsker jeg bare Bolla en god vintersøvn !!!

2 kommentarer:

 1. Herlighet, så nydelig! Fantastisk at du klarte å få den til å sove vintersøvnen igjen :)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Sansebloggen14 november, 2011

  Ja, pinnsvina er et herlig og spesielt dyr som har smelta mitt hjerte :) Nå ligger den godt i kassa si og det er en god følelse !!
  Ha en fin uke du også :)

  SvarSlett