På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

3. august 2011

På`n igjen :)))Late feriedager er over for denne gang.... 14 deilige dager i Hellas. Kan man ønske seg noe mer enn 35 + , bading i middelhavet , spennende ( og heite ) bilturer på livsfarlige grusveier  :)) og i trange landsbyer, masse god mat og ikke minst.... SOOOOOOOL :)))))
Og så er jeg så heldig å dele alt dette med verdens beste kjæreste... Det er ferie det !!!
Jeg har alltid vært fasinert av de som regel bittesmå kapellene som står overalt i Hellas, mange av dem er så vanvittig vakre innvendig også. Og det føles godt å tenne et lys for noen som betyr noe for meg, det minner meg om at jeg må jo også nevne den fantastiske duften av vokslys og røkelse mmmm :)


Og drar man på tur med en naturfotograf, så blir det naturligvis fotografert en del.. og da står jeg klar til å ta bildet bak bildet :))


Kjempe stilleben ....


Dagfinn i rosmarinhimmelen, dufter helt magisk !


Oleanderblomster i ei kulp.


Tid for å si farvel til feriedrømmen og hei til hverdagen og på`n igjen :)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar