På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

16. august 2011

Kun en som har skylda !!!


Søndagen brukte vi til litt tid til ettertanke...
Vi tok bilen og kjørte rundt Tyrifjorden og til Utvika hvor vi la på blomster på minnesplassen der.
Det var trist å være der, men samtidig også nyttig for å ta inn over oss hva som egentlig skjedde på Utøya d. 22 Juli.
Helt forferdelig å tenke på for et mareritt de må ha opplevd, tror ikke man kan forestille seg det !!!


Jeg syns det er så fint at det fortsatt er mange som drar og tenner lys og legger på blomster, for det er den eneste måten vi kan kjempe imot ondskapen på, ved å vise at vi bryr oss. Og det er det så mange fine mennesker som gjør !


MEN, så blir jeg sååå frustrert over hva enkelte kan få seg til å si om dagen. Det er fint med ytringsfrihet, men litt fintfølelse er vel også lov å ha... jeg syns ikke at vi burde snakke så mye om skyld.. for meg så er det verken Ap sin skyld eller politiets skyld eller noen andre. Nei, det finnes kun EN gal mann som har gjort dette og da er det vel hans skyld alt sammen. Det er han som har tatt valget om å utføre disse brutale handlingene og da er det også hans ansvar...Mulig jeg tar feil, men sånn fungerer det i min verden...


I siste ende så handler det jo om å godta forskjellene på mennesker og vise hverandre kjærlighet og ikke minst gjensidig respekt, det har alle fortjent !
Så la oss kun skylde på ham som har skylden og heller diskutere hva man evnt. kan lære på en litt mere saklig måte...Og som Neil Young sier det............... it`s gonna take a lotta love :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar