På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

9. mai 2016

Mandag kan være fin.

Starta denne mandagen på den aller beste måten, med en deilig skautur med faren min, Lotte og Mai.
Og så det nydelige været, da går turen rundt tjenna som en leik :)


Her er de i fint driv på toppen av "monsterbakken" :)

Og jammen meg så jeg årets første skogsfiol.Man må se godt etter, for blåveisen blomstrer jo fortsatt og de er rimelig like i fargen.


Jeg har vært innom hos alltid flinke og blide Aina på Alfakrøll frisør i Vestfossen og fåttt stussa lokkene litt og det var digg ! Godt med litt egenpleie på en helt vanlig mandag i mai :)

En tur innom Sanseriet var jeg også, for det måtte bestilles en del blomster til imorra, nå MÅ det jo bugne av flotte uteblomster så alle kan få fylt opp før 17 mai !
Legger ut litt bilder en av de første dagene.

Så fikk jeg huka tak i mannen min og henta et fint skap hos Kristin som hun ikke hadde plass til mer og hva er da bedre enn gjenbruk... Gleder meg over å kunne ta vare på noe hun har hatt i 25 år, nå skal det få leve 25 år hos oss tenker jeg :)

Avslutta denne dagen med litt sol på verandaen og en lenger og koselig telefonsamtale med min kjære søster <3

Nå blir det mat og sofasløvings :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar