På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

5. mai 2016

Inneklemt fridag.

Noe så digg som å virkelig få utbytte av en ekstra fridag! Det ga meg muligheten til et superkoselig venninnebesøk som varte ut i de små nattetimer. Timer med mening og påfyll i både hjerte og sinn <3
 - Heidi, jeg setter stor pris på ditt vennskap! Og det er så deilig å bare la timene fly, like there`s no tomorrow :) Kjørte hjem fra de bynære strøk midt på natta og følte vel at det bare var meg og russen som var på veien og da er det på med musikken og bare fly av sted på motorveien, bare elsker det <3

En sånn inneklemt dag kan man jo også bruke til litt kjærestekvalitetstid og det har vi hatt.
Med et fantastisk tv program på Svt 1 som handla om den første parkvakten i Sarek nasjonalpark, den legendariske Edvin Sarek Nilsson.
Får lyst til å reise til Sarek med en gang, det er vårt paradis på jord og vi lengter tilbake hele tiden..Vi var så heldige å få treffe Edvin rett før han flytta fra Jokkmokk og det var en veldig trivelig kar.Og jeg driver litt utprøving av oppskrifter om dagen, så siden det er litt helg i dag, så har vi kosa oss med nydelige hjemmebakte Danish :) Fant oppskrift HER. Knallgodt og farlig enkelt !Jevner ut sukkerinntaket med en sunn fiskemiddag med grønnsaker ;)
Nå er det snart natti natt her, jeg skal tidlig i gang imorra og kjøre blomsterdekorasjoner til kirken. Og  så jeg er klar for en ny og blomstrende dag i Sanseriet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar