På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

3. mai 2016

Blomster til sorg.

Mye av jobben vår som blomsterdekoratører er å lage den siste hilsen til noens kjære. Det er et ærefullt oppdrag, som man skal legge all sin flid i ! Vi er heldige som kan være med på å gjøre en ellers fryktelig trist dag, til en vakker opplevelse. For hva hadde seremonien vært uten blomsterhilsener ?

I dag hadde jeg lyst til å dele noen få av de blomsterarbeidene vi har lagd i det siste.

Krans :


Båredekorasjon:

Krans :

Hjerte:

Krans:

Kistedekorasjon:

Krans:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar