På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

11. april 2016

Vårens vakreste eventyr for 15 gang.

Da var det 15 gangen vi satte oss i bilen med retning Hornborgasjøen i Sverige og årets tranedans.

Det er et flott skue ( og lydbilde) når ca.19000 traner kommer flyvende inn inn fra nattplassen ute i grunt vann i sjøen, sammen med mye andre trekkfugler så klart.


Vi må være på plass ved soloppgang, for her snakker vi morgenfugler :) Så vekkerklokka plinger kvart på fem og da er det bare å få på fillene og hive seg i bilen.


Tidlig, men like blide :)


Og det er  voldsomt både i bilde og lyd! Burde oppleves minst 1 gang i livet.


Til og med fugler har sånne "einstøinger" som oss, som liker å stikke oss litt vekk fra de store horder :)
For kommer man hit midt på dagen så kan man forvente seg like mye folk som fugl..

Derfor pleier vi å bruke dagene på å farte litt i området rundt Hornborgasjøen og snuse inn alle de flotte kulturlandskapa. Det er også et kulturelt og forhistorisk område for de som også interesserer seg for det.
Historien om Arns rike er inspirert av dette området.


Men først og fremst så er det bondekultur og frodige bakkar og berg. Og små lammeunger bringer jo nostalgien frem i både Dagfinn og jeg,og DA er det vår !!!Nå har vi vært hjemme i deilige Eikerbygda ei uke og nyter hver lille knopp som brister her.

1 kommentar: