På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

22. april 2016

Helgebuketten.Det hersker ingen tvil om at helgebuketten er den mest populære.
Og mange ønsker seg noe som ikke skal være for dyrt eller ruvende, bare den lille "belønningen" vi fortjener bare fordi at det er helg :)
For noen av oss blir det faktisk også litt lettere å finne frem vaskedama i oss, når vi har friske blomster å sette frem etterpå.

Vi prøver å leve opp til dette behovet ved å tilby dere diverse avskårne blomster i bunt som dermed også har fine priser..
 Rosebunter er alltid en hit, men vi syns at det er så mye flotte varianter av blomster og råder dere til å innimellom tørre å prøve noe annet også :)

Denne helga har vi sommerlige fine Phlox :


Og holdbare fine Martha liljer:

                                        


Og selvfølgelig de evig populære og holdbare rosebuntene, Bella Rose og La belle:

 
 
Og flotte er de jo :)
 
 

Blomsterkjølerne våre er selvfølgelig også fylt til randen med vakre avskårne hvis du ønsker noe litt mere avansert, dekoratørens valg , lager vi veldig gjerne for dere. Det er tross alt det som er faget vårt og som vi elsker å gjøre <3

Riktig god helg til alle !!!

Fra blomsterjentene på hjørnet; Pernille og Kirsten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar