På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

18. februar 2015

Perleblomst tips :)


De fleste opplever at perleblomstene vokser " ut av potta si " etter en liten stund, men jeg syns ikke at hverken det eller at de strekker seg etter lyset gjør noe. For da putter jeg bare hele planta opp i en høy glassvase eller lign. og voila... en helt ny dekorasjon ser dagens lys :) Og nå kan de bare vokse vilt, for det er bare kuult !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar