På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

12. mars 2014

3 STK. FLOTTE PÅSKELILJER : 75;


Vi har vårfornemmelser, har ikke du ?

Derfor tror vi at du også har lyst til å pynte litt på trappa eller evnt. på terassebordet !
Da kan du jo benytte deg av vårt gode tilbud på påskeliljer 3 stk. til kun 75;
Vi har selvfølgelig også fylt opp med andre lekre vårblomster, så som vårlyng og skåler kombinert med påskeliljer og stemorsblomster.
Både for oss i blomsterbutikken og for våre kunder og andre forbipasserende er det en sååå deilig følelse, når vi kan fylle trappa her med herlige farger igjen etter en lang vinter. Mange som kommer forbi og sier til oss at det gir dem vårstemning når vi " flytter " ut på gata :) Og jeg kan bare si meg enig !!! Det pynter fint opp her i sentrum.

Men den ultimate vårfølelse er nok når vi på fine dager kan lukke opp døra ut til verden og bli ett med det som skjer der ute. Såpass tidlig på året krever det både strømpebukser og en ullgenser, men da fornemmer man virkelig våren også.
Vi er igrunn priviligerte som blomsterdekoratører som har muligheten til å snuse inn litt vårluft på jobben også :)


 
Da står det bare igjen å minne dere på at vårblomstene faktisk tåler noen kuldegrader, så ingen bekymringer hvis vinteren skulle gi et lite tilbakeslag ...det er tross alt Mars :)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar