På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

16. oktober 2013

Høstens må - ha - blomst !


NÅ er det mulig å fråtse litt dere :) For dette er virkelig fin pris på utrolig flotte og holdbare blomster ! De er også knallfine å tørke !!!
Det er digg med blomster og levende lys nå som høsten banker på og vi kan tilby deg begge deler med god kvalitet her hos Sanseriet.
Ikke nøl, for disse kommer til å gå unna !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar