På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

31. januar 2013

Tulipantilbud :))

Jeg elsker tulipaner og jeg syns det er så fint å putte dem helt ned i vasen, så kan de få lov å vokse seg opp, istedenfor ut av vasen ! Og så digger jeg blomster i glass :) Men uansett hvordan DU velger å gjøre det, så husk å kutte dem noen cm kortere enn du egentlig syns de bør være i vasen og sett dem i kaldt vann. DENNE UKA HAR VI TILBUD PÅ 10 STK. TULIPANER : KR 69;

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar