På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

6. august 2012

Når de vanlige kundene har reist bort ....

Da dukker det nye opp i butikken :)


Og jeg må jo bare innrømme at jeg syns det var litt stas, når denne lille krabaten kom  på besøk til meg ! Ikke bare en dag, men to :)))
Den fikk ikke kjøpt så mye, så da er det jammen meg godt at det faktisk ikke er alle av våre vanlige kunder som har reist bort i sommer ! Og så er det jo snart hverdag for de fleste igjen også :)))1 kommentar:

  1. Så morsomt besøk,det er jo gøy med kunder som er utenfor det vanlige da:)
    Så skjønt det var,pinnsvin er dessverre sjelden å se på mine kanter og ser jeg dem er de som regel påkjørt:(
    Tove:)

    SvarSlett