På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

18. januar 2012

Tjuvstart :)

Vinteren kom tilbake idag og dessto bedre føles det å tjuvstarte litt på våren innendørs :))
Og da er det en ting som man bare MÅ ha :


Fantastiske, fargerike og vårlige primula !!! Love it, just love it !!!

Jeg var nok skikkelig vårsugen idag, for jeg klarte ikke å etterlate verken vakre lilla campanula eller kjempesøte ferskenfarga potteroser på blomsterbilen idag...


...De måtte jo bli med inn i Sanseriet :)


Et lite tips på veien : alle lurer på HVORDAN får man primula til å vare... og svaret er...
det gjør man ikke :)
Det beste man kan gjøre er å vanne den på skåla, jevnlig, men den skal ikke være klissvåt hele tida !
Vann annenhver dag og nyt den så lenge den varer, se på den som en holdbar bukett, for det er ingen langvarig blomst uansett !!! ( Men så koster de jo ikke en formue heller da :)

MEN har du mulighet til å ta vare på rota frem til våren, så er det en fantastisk hageblomst og da blomster den leeeenge.

Lykke til med vårfornemmelsene !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar