På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

5. januar 2012

Julens gode hjelpere


Nå har vi pusta ut etter julestria og da vil jeg takke mine gode hjelpere :


... Min kjære mor Kirsten som er ufattelig trofast og en uvurderlig hjelp for meg ( også når klokka nærmer seg natta :) Sprekere mor finnes vel ikke !!!


.... Min kjære søster Marita, som er en super blomstersnitter og god blomsterkjører :)


... Min gode venninne og tidligere kollega og fantastiske blomsterdekoratør Marita, som tropper opp etter en lang arbeidsdag og kommer til oss for å lage de lekreste blomsterkreasjoner :)


... Min kjære far Ejvind som er en super blomsterkjører. Og uten deg hadde vi ikke fått noen julemiddag !!!


... Og min kjære skaumann, som også har fungert som ypperlig blomsterkjører, moralsk støtte og verdens beste kjæreste :)

Uten dere hadde ikke jula/ hjula gått rundt i Sanseriet, så tusen takk til dere alle !!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar