På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

17. november 2011

" Lagedørkranskveld " i Sanseriet

Torsdag hadde jeg en gjeng med blide damer på besøk i Sanseriet.
Som bildene viser var det trangt om saligheten ( akkurat som det skal være i blomsterbutikk...får aldri plass nok :) Men de var positive og i godt humør og da tåler vi litt nærhet !


Det ble produsert mange flotte og unike kranser som hver og en kan være riktig så stolte av :)


Jeg lagde to kranser med forskjellige teknikker som inspirasjon til deltakerne :Denne er lagd på oasisring og satt på feste, så den kan henges opp. En fordel med denne type krans er at det grønne holder seg enda bedre og så er det moro å lage noe litt utradisjonelt syns jeg :)Dette er en tradisjonell bundet krans hvor jeg har brukt litt forskjellig vintergrønt.
Nobelisgran, squarosa og buksbom. Jeg syns det gir en fin spenning i kransen når man bruker flere grønne toner og noen matte og noen blanke :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar