På Sanseriet i Vestfossen finner du blomster, gaver og småinteriør, kaffe og te i løsvekt, lys og servietter. Her er vakre naturfoto og musikk av Dagfinn Kolberg. Jentene på Sanseriet utfører alt innen blomsterbinderi til alle livets anledninger. Pernille har fagbrev som blomsterdekoratør og har over 20 års erfaring i bransjen. Hennes mor Kirsten har i en kvinnsalder jobbet med blomster både i Danmark og Norge. Sanseriet byr på det som er kreativt og spesielt, lekkert og elegant og satser på varer du ikke finner mange andre steder.

Her i bloggen deler Pernille tanker og opplevelser i skrift og bilde fra store og små turer ute i naturen, livet med sin kjære Dagfinn, deres fire katter og hunden Mai og litt fra dagliglivet på Sanseriet.

8. juni 2011

Morløse pinnsvin

Hver gang vi selger et av disse pinnsvina blir vi litt varme i hjertet. For halvparten av penga du betaler  går til mat og medisiner til pinnsvinunger som har mista mamma`n sin eller voksne som er blitt skada på et eller annet vis.
Vi donerer penga til Dagfinn Kolberg som fungerer som reservepappa og sykepleier til alle døgnets tider når det er behov :))
Når de blir friske og er store nok, så slipper vi dem ut i det fri igjen, det er tross alt der de hører hjemme.
 Det gjør godt å være med på å redde liv og ikke glem at du kan være en del av det også :))
Må jo også nevne Gunn Stensrud som er så flink og strikker pinnsvina for oss og ikke minst så snill og dyreglad at hun ikke tjener ei krone på dem. All ære til henne også !

1 kommentar:

  1. Tror Paxplass må adoptere et sånt strikka-pinnsvin..

    SvarSlett